U subotu, 26. kolovoza po iznimno vrućem vremenu, a pod domaćinstvom DVD-a Vratišinec održano je 19. po redu natjecanje upotrebom podzemnih hidranata. Natjecanju se odazvalo ukupno 49 ekipa podijeljenih u 5 kategorija: mladež muški i ženski, seniori muški i žene te jedna ekipa veterana VZP-a. 

U kategoriji seniora žena bez iznenađenja. Po osmi put za redom ženska ekipa DVD-a Vratišinec osvaja 1. mjesto i medalje ispred ekipe iz Palinovca na drugom i 1. ekipe iz Gornjeg Kraljevca na 3.mjestu.

U kategoriji seniora 1. mjesto osvojili su članovi DVD-a Palinovec, 2. mjesto DVD Vratišinec, dok su treće mjesto osvojili članovi DVD-a Zasadbreg

Kod mladeži muški 1. mjesto osvaja druga ekipa DVD-a Vratišinec, 2. mjesto DVD Vratišinec prva ekipa, a treće mjesto DVD Podturen. Kod mladeži ženske DVD Domašinec osvojio je 1. i 3. mjesto, a DVD Palinovec 2. mjesto.

Natjecanju su se odazvali i mnogi uvaženi gosti. Ispred Općine Vratišinec načelnik Općine Vratišinec Zdravko Mlinarić, ispred VZMŽ tajnik Dragutin Trupković, ispred VZP predsjednik Marko Strojko, naši prijatelji iz Austrije FF Ebreichsdorf koji ni ovog puta nisu došli praznih ruku. 

Na samom kraju DVD Vratišinec zahvaljuje svima koji su sudjelovali na natjecanju, svim sponzorima i donatorima, prijateljima iz Austrije, natjecateljima, a posebice domaćim članovima koji su pomogli da se ovo natjecanje vrhunski organizira. 

Rezultati – jednostavno (2)

fotogalerija.

sponzori i donatori 2017

Share Button