Kraj je godine pa se po starom običaju okupilo tridesetak najaktivnijih članova s kojima smo analizirali sva događanja u 2016. godini. Djelovanje DVD-a bilo je u skladu s Planom rada za 2016. godinu, velika većina ciljeva je ostvarena.

Članovi DVD-a sudjelovali su na raznim natjecanjima u različitim kategorijama te je ukupno osvojeno 11 pehara. 4 puta smo osvojili 1. mjesto te 6 puta drugo. Osvojili smo 1 pehar za najbržu vježbu u kategoriji mladež na natjecanju s hidrantima. Ostali rezultati također su bili izuzetno dobri. Organizirali smo natjecanje za pomladak i mladež, 3. kup Vratišinca te natjecanje VZP za seniore uporabom VMŠ.

Vrlo svečano i uz mnoge goste i prijatelje obilježili smo 90. godina uspješnog rada našeg Društva

U 2016. godini zabilježili smo 4 požara i to jedan požar kamiona, jedan požar smeća te dva požara na stambenim objektima (požar kuće i dimnjaka). Zabilježili smo 15 tehničkih intervencija, a posebno bi istaknuli ispumpavanja vode i uklanjanje porušenih stabala. Od ostalih intervencija imamo smo 2 osiguranja, 1 dežurstvo te jedno organizirano spaljivanje. Sudjelovali smo na 2 javne vježbe od kojih smo jednu i organizirali. 

Sudjelovali smo na svim manifestacijama i proslava za koje smo dobili poziv te smo posjetili FF Ebreichsdorf u Austriji.

Imali smo nekoliko radnih akcija oko uređenje poligona za vježbanje i vatrogasnog doma. Posebno bi istaknuli izgradnju nadstrešnice iza vatrogasnog doma te uređenje malog spremišta.

Po posljednji put oprostili smo se od našeg najstarijeg člana Augustina Čisara.

Osim toga popisali smo inventuru i napravili obračun članarine.

Godina iako je bila burna i s puno događanja završila je u najboljem pogledu.

Izvor: zapovjednik Mihael Grbavec (knjiga zapovjednika)

Share Button