U subotu je u Vratišincu održan VIII. Kup Vratišinca za pomladak i mladež na igralištu NK „Sokol“. Natjecanju se odazvalo 36 ekipa koje su bile raspoređene u četiri kategorije i to 21 ekipa u kategoriji pomladak muški, 8 u kategoriji pomladak žene, 6 ekipa u kategoriji mladež muški i jedna ekipa u kategoriji mladež žene.

Voditelj natjecanja, zapovjednik DVD-a Vratišinec Mihael Grbavec ujedno i načelnik općine Vratišinec u razgovoru je istaknuo kako je izrazito ponosan da se vatrogastvo još uvijek razvija, a pravi pokazatelj da se djeca rado okreću ovoj aktivnosti je i kup Vratišinca koji traje već punih 8 godina. Ovu priliku iskoristio je i kako bi se osobno zahvalio svim članovima DVD-a Vratišinec koji su na bilo koji način pripomogli u organizaciji ovoga natjecanja koje je već postalo tradicijom društva i Općine.

Na proglašenju rezultata uz sudačku ekipu koja je obavila korektno suđenje bili su i zapovjednik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Robert Meglić, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Vratišinec i DVD-a Vratišinec Stjepan Kozar te v.d. zapovjednika Vatrogasne zajednice Općine Vratišinec.

Najbolji plasman u kategoriji pomladak muški ostvarila je ekipa DVD-a Palinovec, drugo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Donji Mihaljevec i treće mjesto ekipa DVD-a Domašinec. I u kategoriji pomladak žene treće mjesto pripalo je DVD-u Domašinec, drugo DVD-u Cirkovljan dok je najbolja ekipa bila ekipa DVD-a Donji Mihaljevec.

U kategoriji mladež muški domaćin DVD Vratišinec osvojio je treće mjesto, drugo DVD Strahoninec, a kao najbolja pokazala se ekipa DVD-a Krištanovec. U kategoriji mladež žene bila je jedna ekipa te je prvo mjesto pripalo DVD-u Krištanovec.

Iz DVD-a zahvaljuju i Općini Vratišinec koja je i ove godine rado financijski podržala ovaj projekt.

Share Button