Deset ekipa odnosno stotinjak vatrogasaca ove je subote odmjerilo snage na vatrogasnom natjecanju Vatrogasne zajednice područja grada Mursko Središće i općina Selnica, Sveti Martin na Muri i Vratišinec. Natjecanje se održalo na igralištu NK „Sokol“ Vratišinec pod domaćinstvom DVD-a Vratišinec.
U najbrojnijoj kategoriji muški „A“ pobjedu je odnijela ekipa DVD-a Sveti Martin na Muri ispred ekipe domaćina ekipe DVD-a Vratišinec te trećeplasirane ekipe DVD Peklenica.
U kategoriji muški „B“ pobjeda je pripala ekipi iz Gornjeg Kraljevca dok je drugo mjesto zauzela ekipa DVD-a Selnica.
U ženskoj „A“ kategoriji prvo mjesto osvojile su članice DVD –a Sveti Martin na Muri, drugo mjesto članice DVD-a Vratišinec dok je ekipa DVD-a Selnice zauzela treće mjesto.
Natjecanju se u ime općine Vratišinec odazvala zamjenica načelnika Granatir Milena koja je pohvalila rad i organizaciju domaćina za istoimeno natjecanje, ispred VZP-a tajnik Strojko Marko. Zapovjednik društva Grbavec Mihael zahvalio se svima što su se odazvali natjecanju, te svima poželio puno uspjeha na nadolazećem Županijskom natjecanju seniora VZMŽ koje će se s 2. srpnja održati u Cirkovljanu.
Samo natjecanje održano je na vrhunski pripremljenim stazama, dok je sudačka komisija odradila fer suđenje bez primjedbi natjecatelja.

Share Button