Završene su godišnje skupštine dobrovoljnih vatrogasnih društava na području Vatrogasne zajednice Međimurske županije. Tako su vatrogasci Vratišinca prisustvovali na skupštinama u: Peklenici, Križovcu, Gornjem Kraljevcu, Selnici, Murskom Središću, Svetom Martinu na Muri, Lapšini, Krištanovcu, Sivici, Podturnu, Buzovcu-Pustakovcu-Putjanama, Savskoj Vesi i po prvi put u Šandorovcu i Čakovcu dok su 5. ožujka bili domaćini istim društvima na svojoj redovnoj 90. godišnjoj skupštini. Kraj skupština znači početak sezone natjecanja za sve kategorije. Tako će se mladež, podmladak i seniorske ekipe pripremati za područna i županijska natjecanja.

DVD Vratišinec domaćin je natjecanja VZP-a grada Mursko Središće i Općina Selnca, Sv. Martin na Muri i Vratišinec s VMŠ dok će se o domaćinstvu područnog, odnosno kup natjecanja za mladež i podmladak tek raspravljati, ali DVD Vratišinec je zainteresirani za organizaciju istog.

Ujedno ovime pozivamo sve učenike osnovne škole “Dr. Vinka Žganca” Vratišinec da nam se pridruže u ekipe mladeži i pomlatka. Datum sastanka okupljanja ekipa biti će objavljen naknadno.

Izvor: Andrija Kvakan i Magdalena Šoltić

Share Button