U razdoblju od 11. siječnja pa do 28.travnja članovi DVD-a Vratišinec odazivali su se na godišnje skupštine dobrovoljnih društava s područja zajednice grada Mursko Središće i općina Selnica, Sv. Martin na Muri i Vratišinec te na skupštine nekolicine društava s područja ostalih zajednica. 7. ožujka 2015. godine u domu kulture u Vratišincu održana je i domaća skupština DVD-a Vratišinec sa slijedećim dnevnim redom:

  1. Otvaranje Skupštine i pozdrav gostiju
  2. Izbor radnog predsjedništva, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika
  3. Izvješća o radu
    1. Upravnog odbora i Zapovjednika
    2. Blagajnika
    3. Nadzornog odbora
  4. Prijedlog Programa rada i Financijskog plana za 2015. godinu
  5. Rasprava po podnijetim Izvješćima, Programu rada i Financijskom planu
  6. Usvajanje Izvješća, Programa rada i Financijskog plana
  7. Izmjene i dopune Statuta  DVD-a Vratišinec
  8. Podjela priznanja i odlikovanja
  9. Ostala pitanja i prijedlozi, riječ gostiju

Na samom početku goste je pozdravio predsjednik društva Stjepan Kozar, dok je gosp. Dejan Jezernik predvodio skupštinu. Izvješće o radu u 2014. godini podnio je zapovjednik Mihael Grbavec u kojem je istaknuto niz aktivnosti koje je DVD provodio tijekom 2014. godine, dok je plan rada i programa za 2015. godinu pročitao predsjednik Stjepan Kozar. Blagajničko izvješće za 2014. i i financijski plan za 2015. godinu podnijela  je blagajnica društva Antonija Perčić. Izvještaj nadzornog odbora pročitala je Kristina Grbavec. 

Sto se tiče gostujućih skupština, zapovjednik DVD-a Vratišinec Grbavec Mihael, koji je ujedno i zapovjednik VZP-a grada Mursko Središće i općina Selnica, Sv. Martin na Muri i Vratišinec, te član zapovjedništva Vatrogasne zajednice Međimurske županije odazvao se na svaku od njih (unutar VZP-a) i domaćinima uputio riječi pohvale i želje za što bolji rad i uspjehe u 2015. godini.

DVD Vratišinec se ovim putem zahvaljuje svim onim članovima koji su u ovom dugom periodu uz zapovjednika odvojili vremena kako bi mogli prisustvovati domaćoj, ali i skupštini drugih društava.

Raspored godišnjih skupština na koje se odazvao DVD Vratišinec možete pogledati ovdje.

Share Button