Od 11. siječnja pa sve do 29. travnja, DVD Vratišinec odazivao se na godišnje skupštine vatrogasnih društava unutar VZP-a, te na skupštine nekolicine društva iz drugih vatrogasnih zajednica. 1. ožujka 2014. godine u domu kulturu u Vratišincu održana je i domaća godišnja skupština sa slijedećim dnevnim redom:

1. Otvaranje Skupštine i pozdrav gostiju
2. Izbor radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika
3. Izvješća o radu
a. Upravnog odbora i Zapovjednika
b. Blagajnika
c. Nadzornog odbora
4. Prijedlog Programa rada i Financijskog plana za 2014. godinu
5. Statusna pitanja
6. Rasprava po podnijetim Izvješćima, Programu rada i Financijskom planu
7. Usvajanje Izvješća, Programa rada i Financijskog plana te potvrđivanje novih
članova
8. Podjela priznanja i odlikovanja
9. Ostala pitanja i prijedlozi, riječ gostiju

Na samom početku goste je pozdravio predsjednik društva Stjepan Kozar, dok je gosp. Dejan Jezernik predvodio skupštinu. Izvješće o radu u 2013. godini, podnio je zapovjednik Mihael Grbavec u kojem je istaknuto niz aktivnosti koje je DVD provodio tijekom 2013. godine, dok je plan rada i programa za 2014. godinu pročitao predsjednik Stjepan Kozar. Blagajničko izvješće za 2013. i i financijski plan za 2014. godinu podnijela  je blagajnica društva Antonija Perčić. Izvještaj nadzornog odbora pročitala je Nikolina Topolko.

Sto se tiče gostujućih skupština, zapovjednik DVD-a Vratišinec Grbavec Mihael, koji je ujedno i zapovjednik VZP-a grada Mursko Središće i općina Selnica, Sv. Martin na Muri i Vratišinec, odazvao se na svaku od njih (unutar VZP-a) i domaćinima uputio riječi pohvale i želje za što bolji rad i uspjehe u 2014. godini.

DVD Vratišinec se ovim putem zahvaljuje svim onim članovima koji su u ovom dugom periodu uz zapovjednika odvojili vremena kako bi mogli prisustvovati domaćoj, ali i skupštini drugih društava.

Na samom kraju DVD Vratišinec poziva sve članove vatrogasne mladeži koji su tijekom 2013. sudjelovali na vatrogasnim natjecanjima (prednatjecanje Celine, županijsko natjecanje podmladka i mladeži u Turčišću, IV. memorijal “Đuro Oreški”, 3. kup VZG Čakovca) da se odazovu na prvu “malu skupštinu” DVD-a Vratišinec koja će se održati sljedeće subote, 5. travnja s početkom u 17 sati u domu kulture u Vratišincu, kako bi im se dodijelila priznanja da trud i zalaganje tijekom 2013. godine.

Raspored godišnjih skupština na koje se odazvao DVD Vratišinec možete pogledati ovdje.

SONY DSC

izvor: Magdalena Šoltić

 

Share Button