U subotu, 5.4. s početkom u 17 sati održana je prva “mala skupština” namijenjena članovima vatrogasne mladeži DVD-a Vratišinec. Skupštini su prisustvovali članovi pomlatka i mladeži kojima su ovom prigodom predsjednik društva Kozar Stjepan i zapovjednik Grbavec Mihael uručili diplome za rad u 2013. godini. Izvješće o radu u 2013. godini pročitao je zapovjednik društva Grbavec Mihael, dok je plan rada za 2014. godinu pročitala Šoltić Magdalena.

Podsjećamo DVD Vratišinec se u 2013. godini odazvao na razna natjecanja za djecu i mladež, a to su redom:

1. Prednatjecanje Celine
2. Županijsko natjecanje za podmladak i mladež u Turčišću
3. Natjecanje uporabom podzemnih hidranata u Križovcu
4. IV. memorijal “Đuro Oreški” u Šandorovcu
5. III. kup VZG ČK u Čakovcu

Na svim natjecanjima ostvareni su zavidni rezultati, a istaknuti moramo 4. mjesto odnosno “drvenu medalju” pomladak žene u Turčišću od ukupno 32 ekipe i 9. mjesto pomlatka muški od ukupno 50 ekipa. Na ostalim spomenutim natjecanjima natjecatelji osvajaju srebrena i brončana odličja.

Ovim putem DVD Vratišinec poziva dosadašnje članove vatrogasne mladeži da nastave s vježbom i u ovoj godini, a ostalu djecu i mlade da nam se slobodno pridruže.

Na samom kraju DVD Vratišinec zahvaljuje vatrogasnoj mladeži na odvojenom vremenu za vježbe i natjecanja, te mentorima koji su uložili velik trud i zalaganje kako bi se postigli svi ovi rezultati.

emedimurje

Više fotografija možete pogledati na našoj facebok stranici.

Share Button